KADROMUZ

HÜSEYİN AVNİ AKMAN - OKUL MÜDÜRÜ

Okul Müdürümüz Hüseyin Avni Akman 1967 yılı Elazığ doğumludur. İlk ve orta tahsilini Elazığ´da, lise tahsilini İstanbul´da tamamlamıştır. Trakya Üniversitesi´nde  başladığı üniversite eğitimini Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde bitirmiştir. Yüksek lisansını Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi alanında yapan Hüseyin Avni Akman, 1991 yılında Gaziantep ili Oğuzeli ilçesi A. Beylerbeyi Köyü´nde göreve başlamıştır. 1994 yılında Elazığ´a tayin olduktan sonra Merkez Obuz Köyü, Yücel ve V.M.Lütfullah Bilgin İlkokullarında sınıf öğretmeni olarak görev yapmış, 2015 yılında Cumhuriyet İlkokulu kurucu müdürü olarak görevlendirilmistir. 2015 Ağustos ayında aynı okula okul müdürü olarak atanmıştır. 2022 Mart ayına kadar Cumhuriyet İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak görev yapan Hüseyin Avni Akman 2015 Mart ayı itibarı ile okulumuz Çatalçeşme İlkokulu´na okul müdürü olarak tayin edilmiştir.

Okul Müdürümüz evli ve ikisi kız üç çocuk babasıdır.