Okul Aile Birliği Toplantı Duyurusu

Okul Aile Birliğimiz Genel Kurulu aşağıdaki gündem maddeleri ile 14 Ekim Cumartesi günü, saat 11:00’da Konferans Salonunda yapılacaktır.

Toplantıda çoğunluk sağlanamazsa, 2. toplantı; 21 Ekim Cumartesi günü, saat 11:00’da toplantı yeter sayısı aranmaksızın yapılacaktır.

Okul Aile Birliğimiz Genel Kurulu aşağıdaki gündem maddeleri ile 15 Ekim Pazar günü, saat 11:00’da Konferans Salonunda yapılacaktır.

Toplantıda çoğunluk sağlanamazsa, 2. toplantı; 22 Ekim Pazar günü, saat 11:00’da toplantı yeter sayısı aranmaksızın yapılacaktır.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÇATALÇEŞME İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU

GÜNDEM MADDELERİ

1.    Yoklama, Genel Kurula Katılacak Üyelerin toplantı katılım cetvelini imzalaması, toplantı yeter sayısının tespiti.

2.    Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.

3.    Açılış, okul müdürünün konuşması.

4.    Okul Aile Birliği Başkanının Genel Kurul açılış konuşması.

5.    Divan Teşekkülü.

6.    Divan Başkanının konuşması ve gündem maddelerinin okunması. Oy çokluğu ile talep olması halinde; toplantı gündeminden çıkarılacak, eklenecek veya değiştirilecek hususların belirlenmesi.

7.    Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve ibra edilmesi.

8.    Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve ibra edilmesi.

9.    Yönetim Kurulu Seçimi.

10.  Denetleme Kurulu Seçimi.

11.  Tahmini Bütçenin Görüşülmesi.

12.  İhtiyaçların Giderilmesinde Yönetim Kurulunun Yetkilendirilmesi.

13.  Okulun Eğitim-Öğretim Kalitesinin ve Başarısının Yükseltilmesine ilişkin Önerilerin Alınması/Görüşülmesi.

14.  Dilek ve temenniler.

15.  Kapanış.